Köln

Misa na početku školske i vjeronaučne godine

9. rujna 2024. u 8:37

Potrebno za čitanje: 2 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Hrvatska katolička misija Köln

U crkvi Minoritenkirche u Kölnu u subotu je upriličeno misno slavlje na početku još jedne školske i vjeronaučne godine. Misu je vodio župnik fra Vuk Buljan u koncelebraciji sa župnim vikarom fra Ivanom Režićem.

U Hrvatskoj katoličkoj misiji Köln svečano obilježen završetak vjeronaučne godine

U crkvi Mauritiuskirche svečano je obilježen završetak još jedne vjeronaučne godine u Hrvatskoj katoličkoj misiji Köln. Program je započeo u 10 sati molitvom krunice, molitvenim programom te misnim slavljem u 10.30 sati kojem je predsjedao župni vikar fra Ivan Režić. Nakon vrlo bogatog molitvenog programa za koji su se pobrinule s. Bora Marki i s. […]

U prigodnoj homiliji propovjednik je, između ostaloga, pozvao djecu i roditelje da uvijek ostanu pozorni na Isusov glas i na njegovu riječ te da im ona, kao jedina sigurna, uvijek bude važnija od ljudske riječi.

Hrvatska katolička misija Köln

Prije početka misnog slavlja djeca su predmolila krunicu, a u misnom slavlju su prinijela darove i predmolila molitvu vjernika. Kako bi se sve to skladno odvijalo, pobrinula se s. Bora Marki.

Köln: Ivan i Ivka Draga Višević proslavili 50 godina braka

Ivan i Ivka Draga Višević (rođ. Vidović) proslavili su u subotu u crkvi Minoritenkirche 50. obljetnicu braka. Misnim slavljem u Kölnu predsjedao je župni vikar fra Ivan Režić. Prije točno 50 godina u župi Biloj kod Livna u Bosni i Hercegovini sklopili su brak, a godinu kasnije doselili su u Njemačku. Bog im je podario […]

Tijekom mise pjevao je dječji zbor uz orguljašku pratnju s. Renate Rapi. Djeca su ovom prigodom donijela na blagoslov torbe i školski pribor te je na sve to i na njih zazvan Božji blagoslov.

Hrvatska katolička misija Köln
Hrvatska katolička misija Köln
Hrvatska katolička misija Köln