U domovinu

Hrvatska katolička župa München organizira hodočašće za ovogodišnje krizmanike

2. rujna 2024. u 10:44

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Hrvatska katolička župa München

Hrvatska katolička župa München organizira hodočašće za svoje ovogodišnje krizmanike u Zagreb, Krašić, Veliko Trgovišće i Mariju Bistricu.

Hodočašće Hrvata iz Münchena u Padovu

Hrvatska katolička župa München 5. i 6. srpnja 2024. organizirala je hodočašće svetom Leopoldu Bogdanu Mandiću i sv. Anti Padovanskom u Padovu. Hodočastilo je 130-ero vjernika, a voditelji hodočašća bili su fra Slaven Čeko, dušobrižnik u Hrvatskoj katoličkoj župi München i s. Nikolina Bilić, pastoralna suradnica. U ranim jutarnjim satima stigli su u kapucinski samostan […]

Hodočašće je najavljeno od 4. do 6. listopada, a prijavnicu je potrebno dostaviti do 16. rujna…

“Molimo sve naše krizmanike, koji su se ove godine krizmali i koji žele ići na hodočašće, da preuzmu prijavnicu s našeg portala ili u župnom uredu. Prijavnicu čitko popunjenu s mobilnim brojem telefona i potpisom jednog od roditelja treba dostaviti u župni ured”, objavila je ova hrvatska katolička misija u Njemačkoj.

Emotivan govor u Münchenu: Vjera bez djela je mrtva!

U Hrvatskoj katoličkoj župi München protekli vikend održan je godišnji sastanak Udruge „Ruke dobrote“. Susret je započeo misom koju je u crkvi sv. Pavla služio fra Vuk Buljan, jedan od osnivača udruge i trenutačni voditelj Hrvatske katoličke misije Köln. Fra Vuk je molio za sve hrvatske branitelje, kako pokojne tako i žive, kao i za […]

Cijena putovanja autobusom sa smještajem i polupansionom iznosi po krizmaniku 120 eura. Uplata se obavlja odmah kod prijave.